Barion Pixel
A kosár üres

Cégünkről

A családi vállalkozásként induló Zöldzóna Plusz Kft-ben a kezdetektől a természet szeretete, a zöldterületek gondozása volt az irányadó elv. 2011-ben alakultunk és a megrendelőink elégedettségének hála mára már 12 főre bővültünk. Tevékenységi körünk folyamatosan nő: kaszálás, kert és parképítés, gondozás, nyomvonaltisztítás, favágás, árokásás- tisztítás, eresztisztítás, parlagfű-mentesítés, játszóterek iskola udvarok kialakítása a főbb területeink, de megrendelőink igényeihez alkalmazkodva vállalunk újabb kihívásokat is.

Célunk, hogy gyors, precíz munkavégzéssel valósítsuk meg a ránk bízott feladatot, mint azt tesszük már több éve. Saját gépparkunknak köszönhetően versenyképes árat tudunk biztosítani, jelenleg: 2 teherautóval, 2 traktorral, 12 fűkaszával, 2 láncfűrésszel, 2 sövényvágóval, lombfúvóval, magassági ágvágóval (stb.) állunk rendelkezésre.
funyiras.jpg

Elhivatottságunkat az is mutatja, hogy csapatunk évente több, mint 2 millió nm-nyi területen vágja a füvet, és összességében ekkora területet tart karban.

Büszkén tudhatunk megrendelőink között önkormányzatokat, cégeket, magánszemélyeket, szervezeteket is. A kisebb munkáktól a nagyobb területek gondozásáig egyedi árajánlatért keressen minket bizalommal.
Referenciáink közé tartoznak:
  • MÁV Zrt bokor- és cserjeirtas Martonvásár-Tárnok között
  • Bősz Metál Kft ipari területei
  • százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium udvara, játszótere
  • Épfakergép Kft

Beszéljenek a képek helyettünk!

Referenciáink képekben

Ercsi-kttelep-1.jpg
Előtte...
Tlp-6000012-Ercsi-kttelep.jpg
... és utána
Bikavlgy-9jpg.ikavlgy-9jpg
Előtte...
Bikavlgy-9.jpg
... és utána